V традиционен турнир по Активен плажен волейбол - 2009

За пета поредна година се проведе традиционния турнир по плажен волейбол за наградите на Актив, който е част от програмата за обществена фирмена отговорност – Актив ПОФО. Любителите на този спорт изпитаха удоволствието от играта край вълните в Морската столица.

Мястото на събитието беше южния плаж във Варна, денят 28.08.09г. Точно в 9:30 Даниел Симов и Николай Василев от Актив ООД „забиха” първата топка, с която известиха началото на срещите.

Главен инициатор и организатор традиционно е „Актив ООД” с любезното съдействие на „Алфа Сървис ООД”, “Дружба Стил АД”, “Логос дизайн ЕООД” и инж. Красимир Димитров.

В турнира се включиха общо 14 отбора - шест отбора девойки и осем отбора юноши, съставени от възпитаници на ВК Черно море.

Участниците показаха изключително оспорвана надпревара, висока класа в играта и висок спортен дух. При момчетата първото място заеха Тодор Димитров и Виктор Джамбазов, които на финала надиграха Виктор Филев и Христо Асенов. На почетното трето място пък се наредиха Борис Генев и Атанас Георгиев. При дамите над всички бяха Полина Тончева и Диана Лечева. В спора за първото място те надиграха Антония Вълкова и Атлаза Барлева, а третата позиция остана за Жана Стоянова и Валентина Георгиева. Всички участници показаха впечатляващи физически и технически качества и ни представиха една изключително интересна и напрегната игра. Класиралите се в призовата тройка получиха парични награди, осигурени от главния отганизатор – “Актив” ООД.

Още новини

На вниманието на търговците
Участие на консултантско и одиторско дружество АКТИВ в благотворителна кампания „Аз Вярвам и Помагам“
На вниманието на Интрастат операторите
Консултации за Вас