IV традиционен турнир по плажен волейбол за наградите на АКТИВ

В най-горещия летен месец страстите се нажежиха до червено в курорта "Златни Пясъци". На 29.август 2008 г. се състоя IV турнир по плажен волейбол за наградите на Актив. Мястото на събитието беше плажа пред хотелите Берлин и Гларус. Главен организатор традиционно е Актив със съдействието на Алфа Сървис ООД и Хосе 2 ООД. Официални гости на турнира бяха народния представител Радослав Иванов, който “заби” първата топка и Димчо Димчев – зам. Председател на Асоциацията по плажен волейбол, който откри турнира. Участници бяха момичетата и момчетата на ВК Черно Море и 6 отбора Аматьори – „Актив 1”, „Актив 2”, „Алфа Сървис”, „Сердика”, „Бар 22” и „Ветерани”, кото играха по схемата 3x3. Под жаркото августовско слънце се разигра люта битка. Както професионалистите, така и аматьорите предложиха на подкрепящата ги публика една изключителна игра с много хъс и спортсменско отношение. Но както във всяко състезание и тук имаше победители и победени.

Класирането е следното:

МОМЧЕТА

І място:

Стефан Гендов - Калоян Драгнев

ІІ място:

Симеон Богданов - Даниел Рачев

ІІІ място:

Христомир Христов - Жеко Иванов

ІV място:

Иван Христов - Иван Тенчев

 

МОМИЧЕТА

І място:

Елена Медникарова - Теодора Люцканова

ІІ място:

Малта Христова – Марина Стоянова

ІІІ място:

Антония Вълчева – Атлаза Барлева

ІV място:

Камелия Петкова – Грета Драганова

 

ИНДИВИДУАЛНИ НАГРАДИ

Най-резултатен играч:

Калоян Драгнев и Теодора Люцканова

Най-добър разпределител:

Стефан Гендов и Елена Медникарова

Най-атрактивен играч:

Иван Христов и Малта Христова

 

След изключително атрактивна игра и себераздаване по терена първо място при аматьорите спечели отбор „Ветерани”, на второ място остана отбор „Бар 22”, а призовото трето място спечели невероятния отбор на Актив.

Благодарение на усилията на играчи и поддръжници, на този ден, игрището бе „най-горещото” място в курорта. Всички се разделиха с надеждата да се срещнат отново догодина на същото място, за да осъществят станалия вече традиция турнир за наградите на "Актив"

Още новини

На вниманието на търговците
Участие на консултантско и одиторско дружество АКТИВ в благотворителна кампания „Аз Вярвам и Помагам“
На вниманието на Интрастат операторите
Консултации за Вас