Честит 8-ми март от АКТИВ!

Консултантско и одиторско дружество АКТИВ отбеляза Международния ден на жената – 8-ми март

С „Лунно цвете за Жена от Луната“, проф. Надя Костова, фотографът Росица Димитрова, като част от проекта на консултантско и одиторско дружество АКТИВ - ИЗКУСТВОдар‘ 2022, както и целият екип на АКТИВ поздравяват всички Дами с деня на жената – 8-ми март. 

Предвид сложната и деликатна обстановка в света и в България, отбелязването на този специален ден премина в офиса на АКТИВ. Усмивки, наздравици и хубави пожелания го изпълниха с настроение и заряд. Доброто меню на нашия верен партньор - ресторант „Санторини“ допринесе за уюта на празника. 

С присъщата си емоционалност, проф. Надя Костова се обърна към всяка жена от АКТИВ с добра дума, с пожелание и слънчево цвете. Сподели ни вярването си в това, че Бог изпраща специалните жени рядко, само при този, който може да ги оцени, и изрази радостта си от това, че Жените в АКТИВ са такива. Топлотата и посланията, вплетени  в силата на думите ни карат да се чувстваме и в този ден много специални. Запечатахме тези емоционални моменти и с хубави снимки.

На всички Жени поднасяме „Цвете от Луната“ с пожелание да сте здрави, борбени, успешни и нека всяка от Вас да носи в себе си достойнството на Богиня! 

Още новини

22 май е крайният срок за пререгистрация на фирми и граждани, извършващи дейности с виртуални валути
5% отстъпка от данъка при подаване на декларацията за доходите до 1 април
Честит 8-ми март, мили Дами!
Консултации за Вас