ИзкуствоДАР' 2023

Представяме Ви ИзкуствоДАР‘ 2023 и някои от най-красивите места в България и по света, събрани в 53 снимки, показващи невероятното въздействие на изкуството, наречено фотография.

За втора поредна година, проектът е резултат от съвместните усилия на АКТИВ и талантливата фотографка - Росица Димитрова. 

Тя е създател и автор на блога Trips with Rosie. Председател на АСТОМ - Асоциация на собствениците на туристически онлайн медии. Съавтор на пътеводителя „Най-красивите кътчета по Черноморието“, издателство „Сиела“ (юни‘ 2022 г.). Росица е първата българка, избрана от Кралската обсерватория на Гринуич за един от астрофотографите на годината.

 

„Мили Приятели,

измина още една болезнена година, в която за съжаление много от мечтите ни не се превърнаха в реалност, но нека болките ни от нея са само житейски уроци, които ни правят по-мъдри и по-будни.

На прага на новата 2023 г., искам с този ИзкуствоДАР и с прекрасните фотографии в него, да запаля огънче във Вашите сърца: Огънче за промяна... Огънче за сила... Огънче за надежда...“

проф. д-р Надя Костова - управител на „Актив“ ООД

 

„Огромна, огромна чест да съм в тазгодишния жесток подбор на Royal Observatory Greenwich. Сбъдна се най-най-голямата ми фотографска мечта - да съм в селекцията на Кралската обсерватория на Гринуич за Astronomy Photographer of the Year. Това е НАЙ-престижният конкурс в света, където избират толкова невероятни снимки, че наистина - най-голямата ми мечта не беше да го печеля. А просто да съм в тяхната годишна селекция!“

Росица Димитрова - фотограф

Още новини

5% отстъпка от данъка при подаване на декларацията за доходите до 1 април
Честит 8-ми март, мили Дами!
Успешно завършиха традиционните годишни семинари на консултантско и одиторско дружество АКТИВ
Консултации за Вас