Водени от устрема да творим добро, продължава участието на АКТИВ в различни благотворителни инициативи

Социалната отговорност и съпричастността бяха мотиватор за организираната от консултантско и одиторско дружество АКТИВ благотворителна инициатива в подкрепа на каузата на Асоциация „Да съхраним жената“, насочена към нуждите на децата от аутистичния спектър.

Желанието на проф. Надя Костова и на целия екип на АКТИВ да подпомогнем тези деца със специални потребности, намери израз в събирането на средства, които с удоволствие дарихме на г-жа Йорданка Дочева – ръководител на Център за социлна рехабилитация и интеграция за деца с увреждания „Живот под дъгата“, който е част от Асоциацията, с пожелания да имат силите и целеустремеността да развиват нови умения, изпълващи с радост уникалните детски сърца.

В подкрепата към каузата сме водени от вярата, че човечността и добрината са пътеводна светлина за един по-добър свят! Благодарим на Асоциация „Да съхраним жената“ и на нейния председател - г-жа Йорданка Ненчева за възможността да изразим нашата гражданска и корпоративна социална отговорност, както и за топлите и насърчаващи ни думи в получения благодарствен адрес.   

 

Още новини

5% отстъпка от данъка при подаване на декларацията за доходите до 1 април
Честит 8-ми март, мили Дами!
Успешно завършиха традиционните годишни семинари на консултантско и одиторско дружество АКТИВ
Консултации за Вас